4,8 Stjerner på Google
4.8/5

Erhverv

Erhvervs aftale hos dit lokale autoværksted i Aalborg

Er kørsel og transport afgørende for, at din virksomhed kører rundt? Så lav en erhvervsaftale med Autospecialisten. Med en erhvervsaftale hos os hos Autospecialisten sikrer du, at du altid kan kigge forbi værkstedet med dine firmabiler og få ordnet dem til favorable priser. Dette gælder både almindelige eftersyn, men naturligvis også diverse service og reparationer.

Serviceaftale på din firmabil

Hos Autospecialisten forstår vi, hvor stor en indflydelse det kan have at mangle en firmabil. Ikke alene bliver opgaverne for kunder vanskeligere at løse, men det er næsten umuligt ikke at miste omsætning. Derfor sørger vi for hurtig service af højeste kvalitet, når du afleverer din firmabil på vores værksted. På den måde kan du få firmabilen tilbage, inden det påvirker arbejdet og omsætning i for høj grad. Er der påført omfattende skader, eller skulle det være nødvendigt at have bilen på værkstedet i flere dage, har vi naturligvis en lånebil til rådighed. På den måde mindsker vi ulejligheden ved at skulle have firmabilen på værksted. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og din firmabil er derfor i trygge hænder, når den indleveres hos os.

Erhvervsaftale på bil i Aalborg

Med en erhvervsaftale hos Autospecialisten passer du bedst på din firmabil. Vores medarbejdere har naturligvis kendskab til diverse modeller, og kan derfor yde service af højeste kvalitet. Desuden har vi mulighed for at bestille reservedele hjem, hvis det skulle blive nødvendigt. I mellemtiden kan du benytte vores lånebil, så du kan fortsætte arbejdet, mens vi får din bil køreklar igen. Med erhvervsaftalen bliver du fast kunde hos os. Derfor betyder god dialog og kommunikation meget, og vi sætter pris på at vores kunder har tillid til os.

Ønsker du at oprette en erhvervsaftale hos Autospecialisten, kan du kontakte os på telefon eller kigge forbi værkstedet. Aftalen sammensætter vi så vidt muligt sammen, så den passer til din virksomhed og behov.

Holder hvad de lover. Der er styr på tiderne og flinke mennesker… Og så er der altid god service 🙂
 
 

– Roony berg

Dit autoværksted i Aalborg

Fra Hella Service Partner – vi tilbyder dig 

Service på alle bilmærker

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores værksted.