4,8 Stjerner på Google
4.8/5

EL- OG HYBRID SERVICE

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler i Aalborg

På samme måde som almindelige biler, skal el- og Hybridbiler holdes ved lige. De skal også igennem syn og leve op til visse krav for at kunne godkendes til at køre på vejene. Derfor er det vigtigt at have en god mekaniker med kendskab til denne type bil, hvis man har investeret i el- og Hybridbiler.

Ved regelmæssigt at få foretaget et eftersyn på sin el- og hybridbil, vil man kunne undgå større reparationer, som vil koste væsentlig mere end det regelmæssige eftersyn. Selvom motoren er anderledes sammensat i en el- og hybridbil, end i en almindelig bilmotor, opstår der stadig slitage over tid. Derfor er det kun naturligt, at der løbende skal foretages udskiftninger af reservedele, men ved det regelmæssige eftersyn, kan man undgå den store regning. Hos Autospecialisten laver vi ikke store udskiftninger, hvis mindre kan løse problemet. Derfor behøver du ikke frygte for, at vi laver unødvendigt og dyrt arbejde, når du afleverer din el- og hybridbil til eftersyn og reparation.

Autoværksted

Service af El-biler i Aalborg

Hos Autospecialisten modtager vi flere og flere elbiler på værkstedet. Flere bilejere har skiftet forbrændingsmotoren ud med en elmotor, og derfor har vi selvfølgelig mekanikere, der er i stand til at varetage reparationer og eftersyn af elbiler. En af de ting, vi på værkstedet altid vil kigge efter ved eftersyn, er bremserne. En elbil motorbremser mere end biler, der kører på brændstof. Derfor slides bremserne mere, og man bør derfor være ekstra opmærksom på dette. Når du har hentet din elbil igen hos Autospecialisten, kan du trygt bevæge sig ud i trafikken velvidende, at vi er eksperter på området.

Service af Hybridbiler i Aalborg

Hybridbiler har en motor, som både kan køre på el og brændstof. Derfor skal de efterses både som en bil, der kører på brændstof og som en elbil. Dette sætter altså krav til, at værkstedet har kendskab til begge motortyper. Det har vi hos Autospecialisten. Det betyder, at du kan overlade din hybridbil til os og vide dig sikker på, at den bliver gennemgået til mindste detalje.

Venlig og imødekommende. God service og gode råd. De laver ikke bare en kæmpe reparation/ udskiftning, hvis mindre kan gøre det.
 

– Kristian Krogh

Selvom vi hos Autospecialisten tilbyder eftersyn og reparation af både el- og hybridbiler, er det ikke dyrere end eftersyn og reparation af en bil, der kører på benzin eller diesel. Vores kompetencer indenfor området er finpudset, og det er derfor ikke mere omstændigt for os at foretage den ene eller anden type eftersyn. Hos Autospecialisten får du altså kompetent service, tilfredsstillende resultater og en rimelig pris.

Du kan altid kigge forbi værkstedet med din bil, eller kontakte os på forhånd, hvis du har spørgsmål ang. vores kendskab til og eftersyn af el- og hybridbiler.

Dit autoværksted i Aalborg

Fra Hella Service Partner – vi tilbyder dig 

Service på alle bilmærker

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores værksted.