4,8 Stjerner på Google
4.8/5

GRATIS LÅNEBIL

Få en gratis lånebil mens din er på værksted

En bil kan være vanskelig at undvære, når man først har indrettet hverdagen efter, at der er en tilgængelig. Derfor kan du naturligvis også få en gratis lånebil, mens vi har din egen stående på værkstedet. Det skal nemlig ikke være unødvendig besværligt at sende sin bil til hverken service eller reparation. Når du indleverer din bil hos Autospecialisten, kan du derfor altid få en gratis lånebil i den tid, hvor du skal undvære din egen. På den måde kan hverdagen og livet fortsætte uden de store komplikationer, fordi din bil er på værksted.

Vores lånebil er til din rådighed, når din bil bryder sammen, skal igennem service eller trænger til skift af reservedele. Derfor kan du kigge forbi Autospecialisten, når din hverdag ikke skal gå i stå, bare fordi din bil midlertidigt gør det. Uanset om der opstår et akut behov for mekanikerhjælp, eller om det er et værkstedsbesøg, der har været i kalenderen længe, vil vi hos Autospecialisten gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine behov. Det betyder naturligvis også, at vi stiller en gratis lånebil til rådighed.

Lånebil fra Autospecialisten Aalborg
Lånebil fra Autospecialisten Aalborg
Lånebil fra Autospecialisten Aalborg

Autoværksted med lånebil

Autospecialisten er et autoværksted med lånebil. Vi har forskellige lånebiler til rådighed, så vi kan imødekomme kundernes behov, selvom der måtte være flere, der skal bruge en lånebil samtidig. På den måde kan vi også hjælpe, hvis der skulle opstå akutte problemer med din bil, og hverdagen fortsætter i fuld hastighed. Her er vores lånebil til rådighed, imens vi udreder problemerne med din egen bil. Du mærker altså næsten ikke, at din bil opholder sig på værkstedet, fordi du kan tage lånebilen med i sammen omgang, som du afleverer din egen. Herefter beholder du den naturligvis, indtil vi har ordnet din bil og den er klar til afhentning. Så kan du tage lånebilen ud til værkstedet, og tage din egen bil med hjem. Hos Autospecialisten gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe dig mest muligt, så dit værkstedsbesøg ikke bliver et for stort bump på vejen.

Jeg fik en fredag eftermiddag akut behov for en mekaniker, fordi min egen mekaniker ikke havde tid. Dette besøg gjorde at jeg efterfølgende skiftede til Jan hos Autospecialisten. Han har altid gjort alt hvad han kunne for at hjælpe mig hurtigst muligt, så billigt som muligt og så godt han kunne. Jeg var i en periode uheldig med min bil, hvor han IGEN var så flink, at jeg var nødt til at aflevere en kage på adressen. 

Han fik også lov til at sælge min bil og det har han gjort til UG. Jeg kan varmt anbefale Jan og hans team hos Autospecialisten. Næste gang jeg får en bil vil jeg klart foretrække Jan hos Autospecialisten. 🙂
 
 

– Mie Skaarup Andersen

Vores kunder har i mange år benyttet sig af vores lånebiler, og har udtrykt stor tilfredshed med ordningen. Har du brug for akut assistance og en lånebil, mens vi ordner din bil, kan du kigge forbi værkstedet, eller kontakte os telefonisk på forhånd.

Dit autoværksted i Aalborg

Fra Hella Service Partner – vi tilbyder dig 

Service på alle bilmærker

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores værksted.