4,8 Stjerner på Google
4.8/5

Skadeservice i Aalborg

Har bilen fået en skade?

Er din bil blevet påkørt, eller er der på anden vis opstået en skade på din bil, tilbyder vi hos Autospecialisten at udbedre skaden. Vi har en lang række kyndige mekanikere, som står klar til at få din bil klar til at komme ud på vejene igen. Det gælder både ved overflade og æstetiske skader, og på mere omfattende skader, som forhindrer dig i at bruge bilen midlertidigt.

Uanset hvilken forsikring du har, kan vi hos Autospecialisten reparere skaden på din bil. Vi er specialister i reparationer og har mange års erfaring med taksering og karosseriarbejde. Din bil er altså i gode hænder hos os, når uheldet har ramt, og din bil er blevet påført en skade. Mens vi reparerer skaden på din bil, kan du benytte dig af vores tilbud om en gratis lånebil. På den måde kan hverdagen forløbe gnidningsfrit, mens vi får din bil repareret til at komme ud på vejene igen.

Er du i tvivl om, hvordan din forsikring dækker, eller hvordan processen mellem dig, forsikring og værksted forløber, er du velkommen til at kontakte os. Så rådgiver og vejleder vi gerne, inden du kontakter dit forsikringsselskab.

Få din bil til service hos Autospecialisten

Hos Autospecialisten tilbyder vi skadeservice. Ikke alene sørger vi for at reparere din bil, vi tilbyder også rådgivning og vejledning til processen. Med vores mange års erfaring, har vi efterhånden haft en del biler med skader forbi værkstedet. Derfor kender vi processen ganske godt, og vores ekspertise er til din rådighed, når du vælger at få repareret din bil ved Autospecialisten.

Holder hvad de lover. Der er styr på tiderne og flinke mennesker… Og så er der altid god service 🙂
 
 

– Roony berg

For os er det ikke bare service af din bil. Det er et samarbejde.

Vi kalder det – Bare bedre værksted

For os er kommunikation og dialog en vigtig del af godt samarbejde, og vi tror på, at det er den bedste vej til gode resultater. Derudover garanterer vi også en rimelig pris, så du ikke skal betale unødigt meget for de skader, der er påført din bil.

Vores mekanikere har bred erfaring, og det er derfor ikke afgørende, hvilken bil du har. Benzin, diesel, el eller hybrid. Vi reparerer dem alle på værkstedet. Det samme gælder naturligvis de forskellige mærker.

Har du derfor været så uheldig, at din bil har fået påført en skade, kan vi hos Autospecialisten sørge for, at den hurtigt er tilbage på vejene og i mellemtiden, kan du benytte en af vores gratis lånebiler.

Dit autoværksted i Aalborg

Fra Hella Service Partner – vi tilbyder dig 

Service på alle bilmærker

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores værksted.