4,8 Stjerner på Google
4.8/5

BMW autoværksted og mekaniker i Aalborg

Det helt rigtige BMW mindset

Hos Autospecialisten kan vi tage hånd om din BMW. Vi er specialister indenfor BMW, og har mange års erfaring i netop dette mærke. Ikke alene betyder det, at vi har diverse reservedele til rådighed. Vi har naturligvis også indgående kendskab til motoren og maskineriet i din BMW. Det betyder, at du kan indlevere din BMW både til serviceeftersyn og reparationer. Så sørger vi for, at din BMW får den bedst tænkelige service og med de originale BMW-reservedele.

Servicering af din BMW i Aalborg

Vi hos Autospecialisten er specialister indenfor BMW. Deri ligger, at vores service er af høj kvalitet og fagligheden er helt i top. Din BMW er altså i de bedste og mest kyndige hænder, når du afleverer den hos os.

Vi sætter pris på BMW. En af årsagerne til, at vi er specialister indenfor BMW, er, at vi sætter pris på god kvalitet. BMW er indbegrebet af dette. Derfor behandler vi din BMW, som vi mener, at enhver bil af denne kaliber bør behandles. Vores medarbejdere er detaljeorienterede og opmærksomme, så intet sniger sig uden om deres blik. BMW udvikler sig konstant. De arbejder løbende med optimering af deres biler, og her følger vi naturligvis med. Både fordi vi ikke kan lade være, men også fordi vi på den måde kan sikre vores kunder den bedste service. Vores medarbejdere er opdateret på de seneste modeller, motorer og den nyeste viden.

DSC02378

BMW autoværksted I Aalborg med originale reservedele

Som specialister indenfor BMW, har vi adgang til en lang række BMW-reservedele. På den måde kan vi sikre, at du får originale reservedele, når der skal foretages reparationer eller service. Skulle der være reservedele, som vi ikke har hjemme, kan det naturligvis bestilles.

Efter hvert eneste værkstedsbesøg, hvor vi har foretaget arbejde på din BMW, sørger vi for, at få det registreret i bilens servicebog – både den almindelige og den elektroniske. På den måde kan bilen bevare mest mulig værdi til, når det engang er tid til at sælge den videre.

Autoværksted
Go service og holder det han lover – jeg vil helt klart anbefale Autospecialisten!🙂
 
 

– Camilla Christensen

Dit autoværksted i Aalborg

Fra Hella Service Partner – vi tilbyder dig 

Service på alle bilmærker

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores værksted.